Home Singles COVERT STATIONS – I Melt With You

COVERT STATIONS – I Melt With You

by Hans Verhoeven

“Waarom?” was altijd al een goeie vraag. Een vraag die gezonde nieuwsgierigheid oproept, een zekere intellectuele onafhankelijkheid. Een vraag die ook op dit stukje van toepassing is, en zeker op het onderwerp daarvan.

Covert Stations: vier kwieten uit New Jersey die al in allerlei groepjes spelen en zich heden ten dage wensen te amuseren met het opnemen van covers. Waarom?

Om de paar maand brengen ze een nieuwe uit. She Sells Sanctuary (The Cult) en The One I Love (R.E.M) werden al onder handen genomen, dit is de nieuwste; een versie van I Melt With You wat in 1982 zowel in thuisland VK als in de VS een hit was voor Modern English. Zoek hen op in Het Grote Boek Der Vergeten Groepjes.

Covert Stations covert dit. Waarom? Ja, waarom eigenlijk? Als je niets toe te voegen hebt aan het origineel? Dit is geen cover, nee: het is playback, wat ook een prestatie is maar val er ons niet mee lastig. Waarom? Omdat wij het zeggen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More