Home Singles COLVER – Doing It Wrong (Eigen Beheer)

COLVER – Doing It Wrong (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Colver is een Brusselse band die in de ban is van wilde eenden. Colver is het Franse woord voor wilde eend en de debuutep van de band krijgt dan ook de titel Walk, Swim, Fly naar de acties van hun favoriete dier. Volgende maand verschijnt het album dat dankzij een crowdfunding-campagne tot stand is gekomen.

Na vier singles (waaronder een cover van Jealous Guy van John Lennon) krijgen we een eerste voorproefje van de ep met de single Doing It Wrong. Het viertal noemt Balthazar, Absynthe Minded en Girls In Hawaii als inspiratiebronnen voor hun geluid en al die invloeden horen we ook terug in deze track. We horen de donkerheid van Balthazar, de lichtheid van Absynthe Minded en de speelsheid van Girls In Hawaii.

Maar wees gerust, Colver heeft een eigen geluid en is allesbehalve een kopie van een andere band. Ze schrijven knappe songs met brede arrangementen die perfect voer zijn voor de radio.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More