Home Singles COLOUR PLATES – Destroyed Guitars

COLOUR PLATES – Destroyed Guitars

by Nel Mertens

De persoon die je liever niet wil zijn… je innerlijke duivel die gitaren vernielt vanuit woede. Het beest in jezelf dat je liever verborgen houdt. Colour Plates heeft het net over dat beest in hun nieuwe single.

En toch is Destroyed Guitars een ingetogen, sober indienummer. Met drums, gitaar en synths laten de Gentse Lieven Lammens en zijn muzikanten een dromerig geluid vertellen over dat kantje van onszelf dat we verborgen willen houden voor de buitenwereld. De schaduwkant… Deze wordt hier opgevoerd als personage: een innerlijke duivel als het ware, die z’n bestaansrecht vindt in onze onzekerheid, ons falen en onze woede… De song gaat ook over hoe we hem/haar enkel te slim af kunnen zijn door onszelf voortdurend bij te sturen en eindeloos te transformeren.

Destroyed Guitars is digitaal verschenen, maar komt binnenkort samen met de vorige single Watch And Wait uit op 7 inch vinyl.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More