Home Singles COLINE & TOITOINE – Once More (Eigen Beheer)

COLINE & TOITOINE – Once More (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Het Brusselse duo Coline Debry en Antoine Jorissen maakt aanstekelijke electropop onder de naam Coline & Toitoine. Jorissen maakt de muziek op synthesizer, percussie en piano terwijl Coline gitaar, ukelele of bas en haar warme veelzijdige stem toevoegt. Vorig jaar waren ze één van de winnaars van de Brusselse editie van Sound Track en stonden ze op de affiche van Francofolies de Spa. Ze hebben ook meer dan 750000 streams op Spotify, niet slecht voor een relatief onbekende band!

(c) Coline & Toitoine

De nieuwe single Once More gaat over artiesten die zich gevangen voelen in hun eigen muziekstijl en die niet durven afwijken van hun pad uit angst om hun succes te verliezen. Ook al hebben ze de wil om deze drempelvrees te overwinnen en hun veilige hokjes achter zich te laten om nieuwe genres op te zoeken.

Coline & Toitoine maken originele electro-tracks vol afwisseling en dat is met deze Once More niet anders. We willen dit uniek duo niet in een vakje steken maar we kunnen wel zeggen dat hun composities even avontuurlijk en even dromerig zijn als de nummers van Lamb. Dit duo kiest niet voor “ordinaire” dance, ze zoeken het avontuur op. Met deze single worden we volledig meegesleept naar hun spannende wereld. Hou hen zeker in de gaten, ze zijn één van boeiendste electrobands van ons land.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More