Home Singles CINDY – The Price is Right (Tough Love/Konkurrent)

CINDY – The Price is Right (Tough Love/Konkurrent)

by Hans Verhoeven

Vergis je niet: Cindy is een groep, geen deelneemster aan weer eens zo’n zangwedstrijdje. Ze komen uit Frisco, California, waar de zon altijd schijnt behalve als het regent. It never rains in Southern California, waarschuwde Albert Hammond ons al in 1972.

Kan iemand (de NASA, het KMI, de Staatsveiligheid?) ons waarschuwen voor dit? Het is namelijk verschrikkelijk. De term ‘verveling’ werd in de jaren 1860 uitgevonden door de Britse schrijver Frank O’ Boring en die ging, volgens zijn nabestaanden, dood aan verveling. Zijn nabestaanden ook want ze kenden hem. Geeuwden zichzelf dood, wat ook al een prestatie te noemen valt.

Wat kunnen we hier eigenlijk over schrijven? Dat dit een op muziek gezette slaappil is? Komaan mensen! Komaan, andere zoogdieren!

Nu, dit is geen slechte song, maar het is en blijft een wiegeliedje en op 14 april komt hun lp uit. Ze kunnen beter dan dit en we hopen dat ze het bewijzen. Maar nu een welgemeende geeuw.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More