Home Singles CHEF’SPECIAL – Miracles

CHEF’SPECIAL – Miracles

by Ann Cnockaert

De Nederlandse band Chef’Special keert terug met een frisse nieuwe single Miracles. De single dient als een veelbelovend voorproefje van hun vijfde studioalbum dat volgend jaar uitkomt.

Met een carrière van 15 jaar hebben ze zich gevestigd als een van de meest geliefde bands in Nederland. Nummers als de met goud bekroonde hit Amigo, het platina-album Nicotine, en de tijdloze klassieker In Your Arms hebben hen een stevige plaats in de Nederlandse muziekgeschiedenis bezorgd. Hun energieke live optredens, zowel op eigen shows als op gerenommeerde festivals zoals Pinkpop, Concert at SEA, Sziget en Lowlands, hebben hen tot publieksfavorieten gemaakt.

Chef’Special heeft ook zijn zinnen gezet op Vlaanderen en gaat samenwerken met Greenhouse Talent voor hun Belgische shows. Het Nederlandse vijftal staat op het punt om hun muzikale magie ook aan het Vlaamse publiek te laten zien en horen.

Miracles is een heerlijke popsingle die bruisende, positieve energie uitstraalt. Nu is het afwachten of Chef’Special ook het Belgische publiek weet te betoveren met hun aanstekelijke vibes.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More