Home Singles CHAZ – Held (Goeie Jongens)

CHAZ – Held (Goeie Jongens)

by Ann Cnockaert

Chaz, aka Jonas Thys, is inmiddels 10 jaar actief in de Genkse hiphopscene. We kennen hem vooral van het duo Chaz & Djalu waarmee hij dankzij de release van Eclipse aan de wieg stond van het Goeie Jongens-collectief. Vorig jaar bracht Chaz drie singles uit via Goeie Jongens en nu krijgen we zijn nieuwste nummer Held.

Na tig tal geslaagde concerten en releases, is het voor Chaz tijd om ook zijn solowerk op de kaart te zetten. Geïnspireerd door artiesten als Tyler, The Creator, Kiefer en Brent Faiyaz creëert hij zijn tracks van A tot Z, van idee tot mastering.

Met Held wil Chaz aantonen hoe we vaak opkijken naar onze helden. De track is een ode aan het zoeken van een eigen, soms moeilijke weg om de held in onszelf te kunnen zien.

“Ik was niet bezig met te staren naar een poster, nee ik werd mijn eigen held”
“Sinds ik focus op mezelf gaat de zon niet onder, sinds ik focus op mezelf ben ik niet gebonden”.

Met zijn solowerk brengt Chaz artiest en persoon ook dichter bij elkaar. Met deze Held duikt hij dieper in zijn solocarrière en het is duidelijk dat dit maar nog het topje van de ijsberg is.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More