Home Singles CHACKIE JAM – It Doesn’t Matter (Eigen Beheer)

CHACKIE JAM – It Doesn’t Matter (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Nu de zomer officieel gestart is, is het het perfecte moment voor een nieuwe single van de “guilty pleasure synthpop-band” Chackie Jam. Er is maar één band in ons land die zo’n optimistische en zorgeloze nummers aflevert als Chackie Jam. Hun muziek klinkt kitscherig en we horen wat echo’s van Stock, Aitken & Waterman uit de jaren 80, maar het is toch allemaal enorm aanstekelijk.

© Chackie Jam

Dat geldt ook voor It Doesn’t Matter. Het nummer gaat over verliefd zijn en in “the moment” zitten en klinkt oppervrolijk. Zangeressen Dilys, Shari en Lani jagen de donkere corona-periode helemaal weg met zomerse feelgood-vibes.

Wie heimwee heeft naar de catchy singles van Rick Astley, Mel & Kim, Kylie Minogue en andere “grootheden” uit de jaren 80 is bij Chackie Jam aan het goede adres. Mensen die geen heimwee hebben naar de kitchpop van de jaren 80 kunnen zich eens goed laten gaan op deze super dansbare zomersingle.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More