Home Singles CHACKIE JAM – Emmène Moi (live)

CHACKIE JAM – Emmène Moi (live)

by Bart Verlent

Na twee ep’s krijgen we in het vroege najaar van 2023 eindelijk het debuutalbum van Chackie Jam. Voor de opnames trok dit ‘guilty pleasure synthpop ensemble’ naar de Antwerpse Blikfabriek waar ze versterking kregen van tien extra muzikanten waarmee ze het album volledig live hebben ingeblikt. De sessies werden ook gefilmd en zullen de dag voor de release van het album worden getoond in een bioscoop.

© Chackie Jam

Nu de zon regelmatig zijn kop opsteekt, is de feelgood muziek van Chackie Jam de perfecte soundtrack voor de iets warmere dagen. Emmène-Moi is opnieuw een catchy floorfiller die lekker groovy klinkt en waar je onmogelijk op kan blijven stilstaan.

Als heel de plaat zo lekker aanstekelijk klinkt als deze single dan gaat het zeker een groovy plaatje worden. De live opnames zijn ijzersterk en Chackie Jam in xl-uitvoering is echt wel een aanwinst. Hopelijk trekt de volledige bende op tournee om de langspeler voor te stellen.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More