Home Singles CASPAR AUWERKERKEN – The Hunter (Eigen Beheer)

CASPAR AUWERKERKEN – The Hunter (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Begin dit jaar stuurde de Hasseltse singer-songwriter Caspar Auwerkerken ons een mailtje met de vraag om eens naar zijn muziek te luisteren. We waren onder de indruk van zijn gevoelige nummers met een magische breekbaarheid. Auwerkerken heeft dit jaar in diverse cafés in het land opgetreden om wat podiumervaring op te doen. Het vele optreden heeft iets opgebracht want zo werd hij Artist In Residence bij Villa Basta in zijn eigen stad.

(c) Caspar Auwerkerken

Volgende maand verschijnt Caspars debuut-ep, die hij opgenomen heeft in Villa Basta met Jan Viggria (The Guru Guru) als producer. Om wat promo te maken voor de ep nam de singer-songwriter het nummer The Hunter op tijdens een live studiosessie bij Studio Villa Basta.

Gewapend met zijn gitaar en knappe stem die wel iets weg heeft van Tom Yorke, brengt hij ingetogen nummers. Dat je als 20-jarige een nummer met zoveel emotie kan brengen schept hoge verwachtingen voor de toekomst.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More