Home Singles CASPAR AUWERKERKEN – In Skies (V2 Records)

CASPAR AUWERKERKEN – In Skies (V2 Records)

by Bart Verlent

De 22-jarige singer-songwriter Caspar Auwerkerken timmert al een paar jaar aan zijn muzikale carrière. Hij trok met zijn gitaar door het land en overal waar hij kon spelen gaf hij het beste van zichzelf. Nu kan hij daar eindelijk de vruchten van plukken, hij werd Artist In Residence bij Het Depot in Leuven en in de Nederlandse muziekzaal Muziekgieterij in Maastricht. Platenmaatschappij V2 bood Caspar een platencontract aan zodat hij nu eindelijk zijn nummers deftig kan opnemen.

© Francis Vanhee

Na Hyacinth is In Skies zijn tweede single voor V2. Het is opnieuw een breekbaar pareltje waarin Caspars fluwelen stem veel indruk maakt. Verder begeleidt hij zichzelf natuurlijk op gitaar met warme akkoorden en krijgt hij ondersteuning van subtiele drums en keyboards, die zich in het begin meer op de achtergrond houden maar naar het einde toe het nummer meer power geven.

Wat zijn we blij dat Auwerkerken geen opgever is en dat hij nu zo’n prachtige song de wereld kan in sturen. Hopelijk komt er snel een debuutplaat van deze talentvolle kerel.

Op 22 november staat Caspar Auwerkerken in Het Depot in Leuven.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More