Home Singles CARDINAL – NDA

CARDINAL – NDA

by Ann Cnockaert

Cardinal, de nieuwe hardrockband uit het Mechelse, lanceert de tweede single NDA in aanloop naar hun debuutep die op 3 juni zal uitkomen.

Cardinal werd opgericht in het najaar van 2019 door Robin Huysmans, Guus Wellekens en Anton Mergaerts. Later sloot ook drummer Jakob Huyghe aan bij de band. Nadat hun vorige project tot zijn einde kwam, besloten ze samen een andere weg in te slaan. Door hun gezamenlijke liefde voor gitaarmuziek en het zwaardere werk was het snel duidelijk wat Cardinal ging zijn; alles wat hard, heavy en rock-‘n-roll ademt. Lucca Sprengers vervoegde in 2020 Cardinal als frontman van de band.

In hun nieuwste single NDA horen we stevige gitaren en een drum die draaft als een trein. Een snedig nummer dat de fans van Motörhead wel zullen appreciëren. Samen met de single verschijnt er ook een video, opgenomen tijdens hun opnames in de gerenommeerde DAFT Studio!

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More