Home Belgisch CAPIBARA – The Day Mr. Burns Stole The Sun

CAPIBARA – The Day Mr. Burns Stole The Sun

by Luminous Dash

De Diestse heren van Capibara hebben zonet een nieuwe single de wereld ingestuurd. Om een beetje speciaal te doen, doen ze dit in de vorm van een videoclip.

Tot voor kort nog verborgen in de undergroundscène, maar niet veel later ontdekt door Leuvens geluidstechnicus Thijs Boyen na een overstelpend optreden. Na hun originele multitracks wat bij te schaven, is The Day Mr. Burns Stole the Sun het eerste resultaat.

Waar Capibara ook in opvalt is hun mysteriositeit. Geen biografie, en ook beelden zijn schaars. De clip trekt dit door. Wat lijkt op een mooie zomerdag in 1993, wordt hier in beeld gebracht. Ik ben er vrij zeker van dat het de jongens van Capibara zelf zijn, maar met zekerheid kan ik dit niet te zeggen.

Ondanks Capibaras vaagheid zijn ze zeker een band om in het oog te houden. Momenteel is er slechts een nummer van de multitracks vrijgegeven. Dit betekent dat er in de nabije toekomst mogelijk meer komt!

MATHIAS BEX

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More