Home Singles CAMILLE CAMILLE – Atlas (On The Level)

CAMILLE CAMILLE – Atlas (On The Level)

by Bart Verlent

In 2019 schopte Camille Willemart met haar muzikale alter ego Camille Camille het tot de finale van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel met haar debuutsingle Strawberry Moon. Daarna werd het even stil rond Camille Camille. Ze verhuisde naar Leipzig, stapte aan boord bij On The Level en ging een samenwerking aan met Toutpartout Agency.

© Camille Camille

De toekomst ziet er heel rooskleurig uit voor Willemart. Op vrijdag 17 september verschijnt haar debuutalbum op On The Level en in oktober mag ze mee op tournee met King Hannah door het VK. Eind vorig jaar kregen we een eerste voorproefje uit het te verschijnen album met het wondermooie Golden. Nu krijgen we nog een mooi pareltje.

In Atlas roept Camile Camile om vrijheid nadat ze terugkijkt op relaties waar ze veel te lang in doorging ook al twijfelde ze over haar liefde. Met akoestische gitaar, strijkers, subtiele percussie en haar warme stem, weet ze ons te raken van de eerste tot de laatste noot. Wat een prachtige nummer!

Camille Camille kan je aan het werk zien op:
01/07 – Secret Garden Session, Gent
07/08 – Absolutely Free Festival, Genk
18/08 – Wilde Westen, Kortrijk
19/11 – Botanique, Brussel (Album release)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More