Home Singles CAMEL’S DROP FT. PRINCE FAR OUT – Bushbaby (Camel Productions)

CAMEL’S DROP FT. PRINCE FAR OUT – Bushbaby (Camel Productions)

by Bart Verlent

In oktober verschijnt het tweede album van het reggae/dub gezelschap Camel’s Drop. Het wordt het allereerste Belgische “one-diddim” album ooit en daarvoor werkt de band uit het Gentse samen met artiesten als Stoneman en Omar Perry.

Voor de nieuwe single Bushbaby gaven ze de eer aan Prince Far Out om de vocals te verzorgen. Johnny Doumen, beter bekend als Prince Far Out, is vast lid van Camel’s Drop, maakte in het verleden deel uit van The Dinky Toys en is al jaren de vaste gangmaker van Skyblasters.

© Camel’s Drop

De muziek voor dit nummer werd geschreven door toetsenman Polle Stevens, Doumen schreef er de toepasselijke tekst bij. Al is Prince Far Out ondertussen de 60 net gepasseerd, toch heeft de man nog steeds een groot reggae-hart en een mega aanstekelijke drive. Dat hoor je duidelijk op deze catchy, zomerse track die de zon instant laat schijnen.

En al verschijnt het nieuwe album van Camel’s Drop pas in de herfst, als we deze single horen weten we zeker dat de band ons met hun nummers terug zal katapulteren naar een tropische zomer.

Je kan Camel’s Drop op 3 september aan het werk zien tijdens de Pleinconcerten in Ronse en op 3 december in de Antwerpse Kavka.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More