Home Belgisch BUCKLEFISH – The Game (Eigen Beheer).

BUCKLEFISH – The Game (Eigen Beheer).

by Björn Comhaire

Op 22 november verscheen de debuutsingle van het viertal Bucklefish. De band uit Gooik begon in 2017 als broederduo maar groeide al snel uit tot een viertal. Glenn Schelck (zang, gitaar en piano), Giles Schelck (drum), Katleen Van der Elst (gitaar) en Leen Clottemans (bas) maken pure popmuziek met veel oog voor detail en een uitstekende productie.

(c) :BUCKLEFISH/Facebook

The Game is een prachtig gezongen, melancholisch nummer dat ons soms doet denken aan Wicked Game van Chris Isaak. De sfeer van het nummer wordt in grote mate bepaald door de wat snerpende, galmende sologitaar die met grove streken een sombere wereld tekent waarop de wat hese stem van Glenn Schelck de details intekent.

Sterk hoe deze jonge band met hun debuut de perfecte popplaat weet te maken en erin slaagt om toch een eigen gezicht te laten zien.

Je kan de release van deze single meemaken tijdens de releaseparty die plaats vindt op 30 november in Zaal Familia in Gooik.

FACEBOOK EVENT

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More