Home Belgisch BRUTUS – Sand (Sargent House/ Hassle Records)

BRUTUS – Sand (Sargent House/ Hassle Records)

by Pieter Walcarius

Brutus: de band die stilaan alle harten aan het veroveren is en lof uit alle hoeken van de wereld krijgt. Meer dan terecht want precies een jaar na hun album Nest komt er out of the blue een nieuwe single uit met name Sand. Een nummer dat ze eerder opgenomen hadden maar die de plaat niet haalde.

Het nummer zou er nochtans zeker niet op misstaan. Sand opent krachtig en meteen worden we opgezogen in een trechter van muzikale finesse en tristesse. Een vrolijk spervuur van gitaren en rollende drums. Stefanies magische stem doet het nummer alle eer aan en zorgt voor de emotionele hoogtepunten in het nummer. Wederom worden we hier omvergeblazen door een band die aantoont de knepen van het vak te kennen. Dit is een verdomd magisch nummer dat we graag op repeat zetten.

Een maand geleden speelden ze nog in de Vooruit en daaruit haalden ze livebeelden voor de videoclip. Je voelt de emoties van het publiek, het respect, zweet, knuffels,… Kortom alles waar we nu een tijdje afstand moeten van nemen. Hopelijk niet voor lang want Brutus heeft terug een pareltje getoverd en deze willen we live horen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More