Home Singles BRENT BEUKELAER – Ademwolk (Polymoon)

BRENT BEUKELAER – Ademwolk (Polymoon)

by Bart Verlent

We wachten al een paar jaar op een vervolg van de debuutplaat van The Radar Station maar in de tussentijd levert frontman Brent Beukelaer regelmatig iets nieuws af met zijn soloproject. Onder zijn eigen naam brengt hij Nederlandstalige poëtische pareltjes af. Op 10 mei verschijnt de tweede soloplaat van Beukelaar die de titel Ramen Als Ogen zal dragen.

© Brent Beukelaer

Ademwolk is ondertussen de derde smaakmaker uit het te verschijnen album en gaat over het verlangen om jezelf te verschuilen in het moment en er nooit meer uit te komen. In de clip (gemaakt door Librecht Vanmechelen en Daphne Gort naar een idee van Brents vriendin Anne Steelandt) worden we meegenomen naar een alles omhelzend sneeuwlandschap. We zien een jongen van wie alle twijfels en zorgen voor even in het wit overschilderd zijn.

Het nummer vormt opnieuw een warm deken door de mooie stem van Beukelaer en de knappe arrangementen die een sublieme aanvulling vormen op zijn woorden. De bijbehorende clip past perfect bij het nummer waardoor we een wonderlijk geheel krijgen.
Op 6 juni stelt Brent Ramen Als Ogen voor in Theater Tinnenpot in Gent.

Facebook / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More