Home Belgisch BRECHTJE – Laat Me (Sanseveria Music)

BRECHTJE – Laat Me (Sanseveria Music)

by Filip Verbeeck

Brechtje Deckers zet zichzelf met Laat Me op de Belgische muzikale kaart. In samenwerking met producer Daan Schepers (bekend van onder meer Bazart, Eefje De Visser, Warhola, Blush, …) levert ze een fijne eerste single af.

© Natalia Majchrzak

Brechtje beschikt over een indrukwekkende stem en kan best knappe teksten schrijven. In Laat Me zingt ze over depressie en mentale gezondheid. Thema’s die meer dan ooit actueel zijn. Haar stem wordt ondersteunt door dromerige beats, bassen en synths. Het nummer is “hitmateriaal” en wordt al bij een eerste beluistering in je hersenen gebrand.

De vergelijking met Eefje De Visser, Bazart en anderen is niet te vermijden maar dat is helemaal niet zo erg. Laat Me staat op zich en is een wondermooi lied met een intrigerende tekst. Knap debuut dat ons reikhalzend doet uitzien naar meer.

Live speelt ze met Jarno Verheyen (Blackwave,Coely,…) en David Idrisov (Coely, …) dus hopelijk zien we ze snel op een podium in de buurt.

Check ook zeker de knappe lyrics video (gemaakt door Natalia Majchrzak).

FACEBOOK

https://www.instagram.com/b_r_e_c_h_t_j_e__/

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More