Home Singles BONZO – Stardust (Etiket Records)

BONZO – Stardust (Etiket Records)

by Bart Verlent

Na bijna een jaar stilte krijgen we eindelijk terug een nieuwe single van de Leuvens lo-fi band Bonzo. Al zeven jaar bestaat dit geesteskind van Thijs Boyen en het heeft door de loop der jaren verschillende leden gekend. Volgens Boyen lijkt de band nu echter in haar definitieve vorm te belanden.

© Bonzo

In 2022 mogen we eindelijk het vervolg verwachten van het debuutalbum Always Holidays dat in 2019 verscheen. Deze Stardust is de eerste single uit het te verschijnen album, waarop Boyen en zijn vrienden het jongvolwassen leven in vraag stellen. De band probeert haar roekeloosheid te temmen en beantwoordt twijfel met een vol kleurrijk geluid.

Stardust is weer zo’n heerlijke lazy Bonzo compositie waar je instant vrolijk van wordt. Lekkere gitaar riedeltjes fleuren de ingetogen zang van Thijs op en het catchy refrein zorgt voor een meezing moment. Deze nieuwe Bonzo single is weer een schot in de roos!

Op 30 juni kan je Bonzo aan het werk zien samen met High-Hi in Hangar 3020 in Herent.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More