Home Singles BOLIS PUPUL – Spicy Crab (DeeWee)

BOLIS PUPUL – Spicy Crab (DeeWee)

by Bart Verlent

Nadat hij met zijn muzikale zielsverwante Charlotte Adigéry rondtoerde om het album Topical Dancer te promoten, brengt Bolis Pupul nu zijn eigen soloplaat uit. Op 8 maart verschijnt het album Letter To Yu waarop hij breedbeeld elektronica mixt met de warmte en naïviteit van de Belgische new beat.

© Bolis Pupul

Na het Oosters getinte Completely Half is er een tweede single uit het solodebuut. In het instrumentale Spice Crab horen we dezelfde invloeden maar ook kraut en 80’s, 90’s en huidige electrodance. We kunnen gerust stellen dat het een stevige floorfiller is die elke feest in vuur in vlam zet.

Bolis Pupul kan je bij ons aan het werk zien op de Artefact Night in het STUK in Leuven op 17 februari. Op 22 maart staat Bolis in Trix in Antwerpen waar hij na zijn optreden ook nog een dj-set brengt en op 31 maart stelt hij zijn album voor op het Listen Festival in Bozar in Brussel.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More