Home Belgisch BOI WONDER – Encores (Pelican Fly).

BOI WONDER – Encores (Pelican Fly).

by Luminous Dash

Een vroege lente lijkt nu al in het land bij het beluisteren van Encores, de nieuwe single van Boi Wonder. Fluitende vogeltjes, frisse beats, trippy synths,… de aanstekelijke electropop van het Truiense dj-duo Maxiem Charlier en Jelle Lisson lijkt vrolijke, luchtige vibes uit te sturen. Maar schijn bedriegt zoals een blinde vink geen vogel is.

(c) : Pelican Fly

De melancholische lyrics, gebracht door een zangstem die bij momenten op een pijnbank lijkt te liggen, herinneren er ons aan dat ook maartse buien en aprilse grillen bij de lente horen. Licht verteerbare popmuziek met een donker randje. Tegenstrijdigheid en harmonie, je moet het maar doen!

De vierde single van Boi Wonder sluit naadloos aan bij de eerder uitgebrachte singles Living Room, Whispers en I Like You. Muziek voor een breed publiek. Het zal ons niet verwonderen wanneer het debuutalbum Behave, verwacht in maart, de grote doorbraak betekent van de wonderboys. We zijn echter wel benieuwd of de resterende nummers van het debuutalbum uit hetzelfde vaatje tappen of ons nog zullen verrassen.

Jeroen De Weder

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More