Home Singles BOBBI LU – Zoo Interaction (Mayway Records)

BOBBI LU – Zoo Interaction (Mayway Records)

by Bart Verlent

Enkele jaren geleden verliet Lucy Ryan de U.K. om haar hart te volgen. Ze verhuisde naar België om bij haar grote liefde te zijn. Hier ontpopt de naar Brugge geïmmigreerde singer-songwriter zichzelf als Bobbi Lu met een eigen, verbluffende elektronische sound en heel straffe songs. Ze werkt momenteel hard aan haar debuutplaat die ergens volgend jaar het licht zal zien.

© Bobbi Lu

Zoo Interaction is de derde single uit dat album. Het was vorige week te horen in de Nederlands/Belgische tv-serie De Club. Het is een soort van protestsong die de overstimulatie en focus op eeuwige groei in onze consumptiemaatschappij op de korrel neemt. Het nummer bloeit mooi open tot een prachtige bloem; elk moment gebeurt er iets subtiels dat de climax op het einde intens en groots maakt.

Telkens weer weet Bobbi Lu ons te verrassen met een unieke insteek in haar liedjes, niet evident als je elektronische muziek maakt.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More