Home Singles BLAUDZUN – Wide Open

BLAUDZUN – Wide Open

by Ann Cnockaert

Blaudzuns nieuwe album Lonely City, Exit Wounds verschijnt op 21 januari, maar eerst krijgen we nog een voorsmaakje met de nieuwe single Wide Open.

© Ann Cnockaert


Het nummer gaat over dat moment van je overgeven aan een nieuwe periode in je leven. Je twijfels en angsten opgeven zonder je in te houden. Zonder aarzeling het leven en de liefde induiken. Ook al vermoed je dat een donkere nacht zonder maanlicht je wellicht te wachten staat.

Tegelijkertijd inspireert de tekst van het lied ons om elkaar in deze verwarrende tijden in de ogen te kijken zonder oordeel of angst. Laten we proberen de ander te zien met een wijd open blik en een wijd open geest.

Johannes Sigmund begon 10 jaar geleden te schrijven aan Wide Open, bij het maken van het nieuwe album geraakte het nummer eindelijk af. Wide Open is dan ook een sfeer- en karaktervolle nieuwe single die zeker radiovriendelijk is.

Blaudzun speelt op volgende data in België:

17/03 – De Kreun, Kortrijk
19/03 – Ancienne Belgique, Brussel
08/04 – Trix, Antwerpen

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More