Home Belgisch BILLIE CONGÉ – Forgotten

BILLIE CONGÉ – Forgotten

by Bart Verlent

Ook al studeerde Indra De Bruyn af als actrice aan de toneelschool in Gent, toch keerde ze tijdens de pandemie terug naar haar eerste liefde: de muziek. Op het einde van de lockdowns trok ze met een paar vrienden naar een repetitielokaal om te zien wat ze aankon met haar stem en hoe haar eigen songs klonken als deze gespeeld werden met muzikanten. Uiteindelijk vormde ze dan haar band Billie Congé waar Indra met Anton Geerts, Len Bynoe, Reindert Swaegers en Bram Vervaet een combinatie brengt van indiefolk, americana en rock.

© Lorenz Florizoone

Forgotten is de tweede single van Billie Congé en is een ode aan alles wat een mens vergeten kan zijn over een liefde die nooit echt was. Het is een mysterieuze, donkere song waar Vervaet met zijn gitaar een gevaarlijk tintje aan gegeven heeft. De Bruyn heeft de song mooi ingevuld met haar prachtige warme stem.

Deze track lijkt weg gelopen uit een of andere film van Quentin Tarantino. Het nummer heeft een vintage randje maar klinkt toch eigentijds.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More