Home Belgisch BERT EN THE PREDIKANTEN – Voorwerpen (Eigen Beheer)

BERT EN THE PREDIKANTEN – Voorwerpen (Eigen Beheer)

by Bootsie Butsenzeller

Er is zichzelf niet serieus nemen én complete nonsens tentoonspreiden. Laten we voor het gemak Bert En The Predikanten in de laatste categorie onderbrengen.

Ze hebben al een ep’tje met vier tracks uit, waarop ze in het Vlaams schipperen tussen platte kermis hardstyle, lo-fi freakfolk en geschift a capella experiment. Zoek Lampen In Het Donker maar eens op; Kamagurka-Dadaïsme maar dan met minder talent.

Niks op Youtube, enkel dus de Molenheiken ep op Spotify en nu een nieuwe “single” op Soundcloud. Voorwerpen brengt een irritante sequence vergezeld van een slecht opgenomen metalgitaar en wat rijmelarij op het titelwoord; “Voorwerpen, Antwerpen verwerpen” is nog wel grappig. Maar het overstijgt zelden het niveau van puberale ongein. Maar ook dat krijgt aandacht van ons. Bij deze dus.

Grappig is ook dat ze zich dan wél lijken te voegen naar de regeltjes van de muziekindustrie en hun single privé zetten op Soundcloud, zodat we hem niet eens kunnen delen hier. Check dan gerust eens die ep via de onderstaande Soundcloud link, je bent er in welgeteld 5 minuten en 34 seconden vanaf.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More