Home Singles BELTOON : WALTHER

BELTOON : WALTHER

by Bart Verlent

Hannes Cuyvers kennen we als gitarist van Hulder en bassist van Ramkot. Maar met Walther begon hij in 2015 als soloproject. Inmiddels is Walther uitgegroeid tot een vijfkoppige band. Normaal gezien ging hun debuut-ep vorig jaar het licht zien maar inmiddels is dit verplaatst naar dit voorjaar.

Deze The Real Way is inmiddels de derde single uit de ep. Net als bij de vorige singles valt op dat Cuyvers kickt op melodieuze indiepop die doordrenkt is van meerstemmigheid. We zouden het de Belgische versie van Big Star kunnen noemen.

De compositie van Walther zitten altijd vol warmte en rijke arrangementen die de songs uniek maken. Het valt ook op dat deze The Real Way echt wel blijft hangen in het hoofd na één beluistering, als je dat als groep kan, dan weet je dat je goed bezig bent. Het is uitkijken naar de debuut-ep die Walther op 27 februari komt voorstellen in het Gentse Trefpunt. Vandaag onze beltoon!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More