Home Belgisch BELTOON : TEDDIEDRUM

BELTOON : TEDDIEDRUM

by Luminous Dash

“Elk nadeel heb zijn voordeel”, verkondigde voetballegende en parttime orakel Johan Cruijff al enkele decennia geleden. Zijn legendarisch quote is anno 2020 nog steeds actueel want na 9 jaar muzikale stilte danken we de terugkeer van het synthpopduo Teddiedrum aan Covid-19 godbetert.

(c) Teddiedrum

De nieuwe singel Lockdown Love is een muzikale ode aan de intieme bubbel die ons door de corona-maatregelen opgelegd werd en ons leven zo drastisch hertekend en gelimiteerd heeft. Er is al veel gevloekt en gediscussieerd over alle kwalijke gevolgen die jij en wij dagelijks ondervinden, maar de meesten onder ons erkennen toch ook enige pluspunten aan het terugplooien op de essentie.

Zo zijn ook de melodieuze en lyrische mijmeringen van Dijf en Jason over Lockdown Love een positieve boodschap die nog eens extra beklemtoond wordt door de sexy saxsolo van Matthias Decraene die uit een soft-erotische film van de foute jaren 80 lijkt weggeplukt. Wij verwachten alvast een Lockdown Love babyboom over een negental maanden. Onze beltoon van de dag!

Jeroen De Weder

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More