Home Belgisch BELTOON : RIVALS OF MADTOWN.

BELTOON : RIVALS OF MADTOWN.

by Björn Comhaire

De Limburgers van Rivals Of Madtown zijn ondertussen al een jaar of vier bezig maar bleven tot nu toe wat onder de radar. Met hun nieuwe single Johnny B. Bad proberen ze daar verandering in te brengen.

Niet dat het Peltse viertal zichzelf verstopt heeft in een donker hol. Dit jaar ze wonnen ze, mede door hun ijzersterke podium présence, bijvoorbeeld nog de Leuvense Interfacultaire Rock Rally met hun rechttoe rechtane gitaarrock.

(c) FayeW Photography

Pure rock-‘n-roll is ook wat we krijgen met Johnny B. Good. Scheurende gitaren, goed uitgekiende riffs en de stem van Stef van Chaze die wat doet denken aan die van Tom Derie van het Gentse Soapstone. Ook fans van Jacle Bow zullen Rivals of Madtown zeker kunnen smaken.

In de videoclip zien we hoe de protagonist (gespeeld door Jeroen Ech) een mentale breakdown doormaakt wanneer hij geconfronteerd wordt met de onzorgvuldigheid waarmee sommige “wereldleiders” omgaan met onze planeet. De clip heeft een vrij hoog camp gehalte maar sluit perfect aan bij de energie van het nummer. Een aanrader, en onze beltoon van de dag!

VI.BE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More