Home Belgisch BELTOON (REWIND) : WHISPERING SONS.

BELTOON (REWIND) : WHISPERING SONS.

by Luminous Dash

Image zul je niet in lijstjes aantreffen want het debuut van de Whispering Sons kwam net voor de jaarwissel uit. Wel was er het gelimiteerde On Image dat uitkwam n.a.v. Record Store Day, maar 2019 zullen we ons vooral herinneren als het jaar waarin de Limburgse droom werkelijkheid werd.

(c) Karim Hamid

Na het winnen van de Rock Rally was het wat zoeken voor de Whispering Sons, maar toen plotseling Alone op de nationale televisie werd losgelaten werd het beest ontembaar. Dit jaar stonden ze op alle festivals en alle belangrijke clubs (steeds uitverkocht), en ook het buitenland ging voor de bijl.

Na een hels jaar zonder adempauze beginnen de Whispering Sons aan een rustig 2020, en dan begin je wel eens te dromen over die opvolger van Image, niet? Whispering Sons is een band die dit jaar in de lijstjes meermaals opduikt als beste nationale live-act, een titel die alvast niet is gestolen!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More