Home Belgisch BELTOON (REWIND) : MIND RAYS.

BELTOON (REWIND) : MIND RAYS.

by Luminous Dash

Als er dit jaar één Belgische band was die ons opnieuw de essentie van rock-’n-roll liet zien dan waren het de Mind Rays wel. Geen kwajongens met het juiste kapsel, wel de oerkinderen van ome Iggy en gasten die weten dat een podium dient om iets te tonen. Zowel op plaat als op de bühne uniek in Vlaanderen, en momenteel misschien wel de rauwste band die er is.

Onlangs verscheen Course Of Action, de opvolger van Nerve Endings die werd opgenomen met Pieter-Paul Devos en Thomas Valkiers en uitgebracht op hun vertrouwde label PNKSLM. Dertig minuten, meer niet, maar op een half uur tijd hebben de Gentenaren meer te vertellen dan waar anderen meer dan anderhalf uur voor nodig hebben.

Onversneden vuile vieze rock. Een kopstoot die daags nadien na het slikken van een verpakking Sedergines nog even pijnlijk aanvoelt. Of om het met de woorden van Sis te zeggen: “Your worst nightmare”!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More