Home Singles BELTOON (REWIND) : JONI SHEILA.

BELTOON (REWIND) : JONI SHEILA.

by Luminous Dash

In ons eindejaarsoverzicht vinden we massa’s nieuw talent, en zo hoort het ook. Eén van hen is Joni Sheila. Joni is een talent dat niet wacht tot iemand haar ontdekt, maar gewapend met een arsenaal aan eigen songs en covers gaat ze net zoals de grote voorbeelden busken op straat. Feit is dat deze Gentse globetrotter er op een dag zal geraken, getuige de briljante single Charade die we een tijdje geleden mochten ontdekken.

(c) : Joni Sheila (Clip YouTube)

Met een zangeres die dezelfde voornaam draagt als Joni Mitchell (zou het?) kan het dan ook moeilijk mislopen. “Met een zangeres die de kijker recht in de ogen kijkt en treurt om een gebroken hart, balanceer je op de rand van de sentimentaliteit, maar het rauwe zwart-wit, het strakke camerastandpunt en natuurlijk Joni’s klassevolle stem zorgen dat dit nergens holle huilerigheid oplevert”, schreven we toen. En dat menen we nog altijd tot op de komma. Eén van de talenten van het afgelopen jaar, en één waar we volgend jaar wel eens veel zouden van kunnen horen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More