Home Belgisch BELTOON : PEENOISE

BELTOON : PEENOISE

by Didier Becu

Samen met Luminous Dash en de muziekcafés HUIS, Café de Loge, Vol Pension, Muziekcentrum Kinky Star, BarBroos, Missy Sippy, AAP, Bar Mirwaar, De Kleine Kunst, Minor Swing, De Afsnis, Jan Van Gent, De Roes, Fatima, Woody’s, Steen, Bar Lume, Monterey, Herberg Macharius, De Koer, Westies, De Roos, Trefpunt, Cafe Charlatan, The Crossover Music Pub, Bij De Vieze Gasten, Treck Hostel, Cafe De Centrale, Op De Wolken, Vrienden Van Alijn en Django werden de Live Untapped Sessions in het leven geroepen. Alle partners zullen telkens tegelijk een concert streamen voor hun samen meer dan 100.000 volgers.

Gedurende de dagen dat we de Live Untapped Sessions organiseren gaat de beltoon van de dag naar onze gast: vandaag is dat Peenoise. Een tijdje geleden bracht het Evergemse trio het knappe debuut Forevergem uit met de single The Core als één van de blikvangers. Een videoclip overigens die perfect in deze tijden past want alles speelt zich af in een ondergrondse kamer, waarin de verstotelingen van de maatschappij een toevlucht vonden. Op hun manier vinden ze er troost, liefde, warmte en genegenheid voor elkaar. Klinkt bekend in de oren?

Live Untapped – Solidarity Pub Sessions gaat gepaard met een inzamelactie waarbij al het gedoneerde geld integraal naar Het Gents Solidariteitsfonds gaat. Dat is een organisatie die zich in deze bijzondere tijden extra inzet voor de zwaksten in onze samenleving en hen voorziet van basisbehoeften en voedselpakketten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More