Home Singles BELTOON : PAARD.

BELTOON : PAARD.

by Astrid Venturuzzo

Paarden zijn immuun voor het coronavirus, dat is wel duidelijk. Dat zij in de tussentijd naarstig verder werken, ook. Na de eerste single Bembe, brengt PAARD. hun tweede teaser uit, Oci genaamd. Op hun debuut-ep ZALM is het nog wachten tot oktober.

Het enthousiasme dat we reeds voelden bij Bembe wordt moeiteloos verdergezet tijdens Oci. De mix van nu-jazz, broken beats en groovy hiphop, zoals de heren hun muziek omschrijven, komt tijdens Oci volledig tot z’n recht. Wim Segers toont welke mogelijkheden een vibrafoon te bieden heeft en opent op deze manier een hele nieuwe wereld van fijne tunes. Combineer die met de uiterst groovy baslijnen van Owen Weston en de opzwepende drums van Sigfried Burroughs en je krijgt een PAARD. dat nauwelijks te temmen valt, maar waar je toch, zelfs als onervaren ruiter, zó een ritje op wil gaan maken.

Wij hopen alvast dat de coronacrisis voorbij is tegen oktober, want voor de energie die we tot nu toe hebben gevoeld bij de singles van PAARD. is ieder kot te klein.

PAARD. stelt hun ep voor op 5 november in de Ancienne Belgique. Tickets zijn verkrijgbaar via volgende link: https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/paard/21706/ . Je kan PAARD. volgen op Facebook of op hun Instagram.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More