Home Singles BELTOON : MISTER MOON

BELTOON : MISTER MOON

by Bart Verlent

Het Waaslandse kwintet Mister Moon maakt een combinatie van pop en disco. Voor de clip van hun nieuwe single Auto Pilot hebben ze zich laten beïnvloeden door de aerobics instructie video’s van Jane Fonda uit de jaren 80. Het is dan ook de bedoeling om mensen uit hun luie zetel te krijgen. Om dat te bereiken haalde de band uit Beveren alles uit de kast, zelfs de trainingspakken uit de eighties. Zo kan je het vijftal volledig uit hun comfortzone zien gaan.

(c) Mister Moon

Zoals al hun vorige singles is deze Auto Pilot weer een erg catchy nummer. Na één beluistering kan je het refrein meezingen. We krijgen zalige, ingehouden funk gecombineerd met een mega zomers popgevoel. Het nummer straalt zoveel positiviteit uit dat het je dag volledig opfleurt. Het enige storende aan deze single is de irritante GPS-stem die er af en toe in komt, maar het zal zijn nut wel hebben zeker?

Voor de kerels van Mister Moon geen zwartgallige teksten en zwaar op hand liggende songs. Op zich niks mis mee, laat de zon maar schijnen mannen. Van dit aanstekelijke nummer krijgen we niet genoeg, maar de choreografie die ze voor dit nummer hebben gekozen laten we maar best achterwege.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More