Home Singles BELTOON : LITHIUM STICKERS

BELTOON : LITHIUM STICKERS

by Didier Becu

“Wat een fantastische meezinger is dit toch!” Dat was zowat het eerste dat door ons hoofd flitste toen we de debuutsingle Who’s Gonna Love Me van Lithium Stickers hoorden. Poepcommercieel, al was het maar omdat het nummer zo op de radio kon, maar toch met de juiste hoek af.

Laten we er geen doekjes omwinden door maar meteen te zeggen dat Bruggeling Tristan Vandenbouhede een boontje heeft voor de makkelijk verteerbare psychedelica-pop van Tame Impala, al was het maar voor dezelfde typische reverb en delay die je in zijn eerste single hoort.

Een opgewekte song, en toch is het eerder voer voor donkere zielen want Who’s Gonna Love Me gaat over melancholie waar je tijdens depressieve episodes door overmand kan raken. Dus echt met die hoek af!

Voorlopig is Lithium Stickers het soloproject van Tristan, maar het is de bedoeling om later de muziek live te brengen met een band. Voorlopig worden het singles die later in een album zullen gebundeld worden. De opmerkelijke animatievideo werd gecreëerd door ANDREWKNIVES (Kevin Andrews), een Amerikaan die Tristan leerde kennen via Instagram.

https://www.facebook.com/lithiumstickers/

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More