Home Singles BELTOON : LIP SERVICE

BELTOON : LIP SERVICE

by Bart Verlent

Vorig jaar bracht het Gentse viertal Lip Service hun debuut-ep People’s People uit. Op dit debuut kregen we energieke songs die lekker eigenwijs en toch poppy klinken. We waren vooral onder de indruk van de eigen sound van deze band rond Kasper Cornelus (Ertebrekers en De Ideale Wereld huisband) die vroeger als Momma Said So door het leven ging.

Dit jaar komt er een nieuwe Lip Service ep uit, die Plot Twist zal heten, en daar is deze Can’t Have It All de eerste single uit. Met deze nieuwe track hebben Cornelus en co weer een lekkere groove neergezet. We herkennen de aanstekelijke sound die Lip Service eigen is, waar ook vleugjes Talking Heads en Devo in terug vinden zijn.

Lip Service heeft nogmaals bewezen dat ze een band zijn om in het oog te houden. Hun kleurrijke songs zijn altijd meer dan de moeite en dat is deze Can’t Have It All zeker en vast. Je kan deze Gentenaren aan het werk zien op 6 februari in Kuub in Mechelen en op 20 februari stellen ze hun nieuwe ep voor in hun hometown in Café Charlatan samen met Milk TV.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More