Home Belgisch BELTOON : LINDE

BELTOON : LINDE

by Klaas De Neve

Wie SoundTrack vorig jaar heeft gevolgd is waarschijnlijk op de hoogte van wie Linde is, maar voor de mensen die Linde nog niet kennen, geven we graag wat duiding. Linde is een trio bestaande uit Linde Muylaert (stem en gitaar), Jeroen Huyzentruit (gitaar) en Jef De Smet (percussie). Samen brengen ze prachtige folklore met Oosterse invloeden.

(c) : LINDE

Linde is een niche in het muzieklandschap, maar dat betekent niet dat het niet bloedmooi kan zijn, want dat is het zeker. Luisteren naar With Love is alsof je op een spirituele reis vertrekt naar het Altai-gebergte in gezelschap van elfjes en dieren die kunnen praten. De feeërieke sferen worden vergezeld van verschillende achtergrond geluiden zoals druppelend water en een soort gegrom en geknor dat je direct in de wereld van Tolkien brengt.

Het stemgeluid van Linde is uniek, op het ene moment kan ze teder en fragiel klinken op het andere kan ze uithalen met krachtige keelgezangen. Wij zijn benieuwd naar wat de toekomst zal brengen, maar vandaag onze beltoon.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More