Home Singles BELTOON : GET WELL

BELTOON : GET WELL

by Bart Verlent

Na Sons is er in het Waasland nog een andere band die stevige garagerock brengt. Get Well is een vier koppige band die ontstond in De Klinge. Hun naam haalden ze van het gelijknamige nummer van Nothing en ze hebben een voorliefde voor melodieuze gitaarriffs en melancholische teksten. Vorig jaar brachten ze hun debuut-ep Drink Alone And Die uit en eind deze maand verschijnt ep nummer twee Congrats/Regrets.

(c) Get Well

Alcoholic is de eerste teaser van de nieuwe ep waarmee ze het zomergevoel in huis willen brengen, met een een biertje in de hand op een festival en dansen maar. Dat is inderdaad het gevoel dat we krijgen bij dit aanstekelijk nummer. Leuke gitaarriedeltjes, een gedreven drummer en Mahen Vermeulen die met zoveel gedrevenheid zingt over alcohol dat we spontaan zin krijgen in een pint.

Als Alcoholic van één of andere Britse band zou zijn het was de indie-zomerhit van 2020, je zou dit nummer elk uur op Studio Brussel of Willy horen. Het is catchy, vurig en geeft je zin om zo in een moshpit te duiken. Hou die kerels van Get Well maar in de gaten ze gaan nog potten breken!

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More