Home Belgisch BELTOON : FORNET.

BELTOON : FORNET.

by Roel Vandierendonck

Are we on drugs? Dat is het eerste dat ons te binnen schiet na het beluisteren van de nieuwste song van Fornet. Deze single is er eentje die we mochten beluisteren van de band die uitblinkt in een donker zijstraatje van het post-punk genre.

(c) : Fornet/sentimental

Vreemd kun je de song wel noemen, met de weinig muzikale ondertonen en de aparte tekst worstelt het zich doorheen je brein. Het is eerder een lang gedicht gezet op enkele psychedelische/psychotische klanken die je inwendig koude rillingen geeft. Hoewel dit muziek is die menig muziekliefhebber aan de kant zou schuiven, zijn we toch onder de indruk van de manier waarop de band ervoor zorgt dat de muziek de teksten perfect ondersteunt.

In een happy-playlist hoef je deze track niet te zetten, toch is het de moeite het nummer eens te beluisteren en op de tekst te letten. En omdat we er zo veel van houden: de beltoon van de dag!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More