Home Singles BARRU – Change

BARRU – Change

by Ann Cnockaert

Na jaren als zingende drummer te spelen in de band Humble Flirt en na enkele bescheiden successen zoals het bereiken van de finale van Humo’s Rock Rally; vond Bart Van Leuven een nieuwe uitlaatklep in het zelf schrijven van muziek voor zijn soloproject BARRU.

Vertrekkend vanuit enkele akkoorden op gitaar creëert BARRU persoonlijke nummers met een vleugje dualiteit waarin de zanglijn primeert.

Van Leuven schreef Change na een relatiebreuk toen hij de stilte opzocht in de Ardennen. Omringd door de prachtige natuurlijke omgeving, de rust en sereniteit vond hij de innerlijke kracht om los te laten wat voorbij was en zich te richten op een nieuw begin.

Change is het laatste nummer van de aankomende ep I’m (Not) The One. Het nummer waarin BARRU tot de conclusie komt dat hij eindelijk gaat veranderen, het verleden achter zich laat en beseft waar hij vandaan komt en waar hij naartoe wil.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More