Home Singles BADBART – Antipasta Superster

BADBART – Antipasta Superster

by Bart Verlent

Vorig jaar maakten we kennis met het project BadBart met de stevige Nederlandstalige rocksong Nacht van de Muzikant. Live optreden was geen doel, wel als band met losse en wisselende leden streven naar creatieve partnerschappen tussen muzikanten uit verschillende genres. Uiteindelijk na meer dan een jaar stilte is het project er terug met een nieuwe single.

© BadBart

Antipasta Superster is geschreven en gemaakt door Jelle De Vos, een popfanaticus met distortionpedaal, een heldendichter zonder woordenboek, een chaoot zonder kaart. In de bijbehorende clip zijn veel 80’s invloeden te zien en te horen. Maar daar blijft het niet bij er worden ook 70’s discobeats toegevoegd en 90’s gitaren.

De Vos smolt een heel herkenbare geluid en kleefde daar een vrij absurde tekst op. Het geheel klinkt vrij amusant en boeiend. Als Clement Peerens een opvolger nodigt heeft dan kan hij zeker bij BadBart terecht.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More