Home Singles BAD KODA – Ancient Love (Eigen Beheer)

BAD KODA – Ancient Love (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Bad Koda is een nieuwe Limburgse/Kempense band die sfeervolle, donker electropop maakt met een dansbare r&b touch. De vier muzikanten hebben allemaal verschillende muzikale achtergronden en invloeden wat het Bad Koda-geluid zo uniek maakt. Ze maken muziek waar ze zelf geen etiket op willen en kunnen kleven.

© Bad Koda

In 2019 begon Bad Koda in de Hasseltse Hook Studio (de studio van bassist Pieter-Jan Theunis die deel uitmaakt van Skiska Skooper, Neon Electronics en Bad Koda). Na een jaar van nummers schrijven en experimenteren, brengen ze nu de debuutsingle Ancient Love uit.

Het nummer komt rustig op gang met knappe soundscapes. Na een tijdje vallen de drum en funky gitaar in en bloeit de song mooi open. Ancient Love bouwt verder op tot een lekker dansbaar nummer.

De surrealistische clip is ook meer dan de moeite waard om te bekijken. Je ziet twee torens elkaar binnendoen alsof ze kandidaten zijn in Blind Getrouwd, waar in plaats van een prins op een wit paard vier gasten in een overal de helden zijn. Tevens deed de band met deze clip een gooi naar het record “videoclip met de grootste lippenstift”.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More