Home Singles [[???]] – Backpacks

[[???]] – Backpacks

by Nel Mertens

Of [[???]] een officiële bandnaam is die een voortbestaan is gegund of niet, is niet duidelijk. Wel weten we dat het de eerste keer is dat Stef Nouwen (19-jarige drummer bij hardcore- en metalcoreband Nesqueek) en Julie Ceusters (20-jarige zangeres bij Stir ’t Up) samen een nummer opnemen.

Artwork © Anton Thys

Dit jonge tweetal uit de regio Mol/ Balen klinkt fijn als singer-songwriter-duo en laat met hun eerste track Backpacks een easy listening, optimistisch gezind nummer horen. Met instrumenten die zonder problemen in een rugzak kunnen, horen we enkel een ukelele, een tamboerijn en de knap karakteristieke stem van Julie.

De eenvoud van de track benadrukt de pure, eerlijke sfeer die hij uitstraalt. “We willen vooral erg eerlijke en blije muziek maken, zonder al te veel effecten of fantasietjes”, laten Julie en Stef weten. De tekst vertelt hoe onze eigen ‘rugzak’ gevuld met ervaringen, onze waarden en normen bepaalt, als perspectief van waaruit we de wereld en het leven ervaren.

So who’s wrongs are wrong and who’s rights are true
It’ll always be a matter of perspective
Different for me different for you
Because we all have our stories and we aint got a clue
It’s something strange what our backpacks can do.

Brent Van Hout (ook gitarist bij Nesqueek) speelde de bas in, en nam de opname en het mixen voor zijn rekening. Wat ons betreft, mag [[???]] onze rugzak gerust nog wat vullen met meer nummers.

Facebook Stef / Facebook Julie

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More