Home Singles AYRA – Everything

AYRA – Everything

by Bart Verlent

Ayra is het muzikale alter ego van Leen Vanheers waarin ze spiritualiteit en vrouwelijkheid mixt met melancholische synth-klanken en harde breakbeats. In haar teksten verwerkt ze haar kijk op de wereld en haar nummers zijn dan ook een manifestatie van haarzelf. Na verschillende singles in het indiepop genre gaat ze met Everything een andere richting uit.

De single is haar eerste samenwerking met producer Raf Cyran waarmee ze meer de experimentele hyperpop richting in slaat. Vanheers schreef het nummer na een moeilijke periode in haar leven, het gaat over je eigen licht zijn in het donker.

Het begin van Everything klinkt nog als de oude Ayra maar stilletjes aan komen de stevige breakbeats een nieuw licht in haar muziek brengen. Het contrast tussen de harde beats en de zachte stem van Leen werkt perfect. Naar het einde toe krijgen we een prachtige outro met knappe strijkersarrangement.

Ayra was al heel goed bezig maar met deze single is ze er nog op vooruitgegaan. Ze gaat nu nog breder waardoor het nummer boeiend blijft van het begin tot het einde.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More