Home Singles AURE – Suddenly (Mayway Records)

AURE – Suddenly (Mayway Records)

by Bart Verlent

De Franse singer-songwriter Aure bracht nog maar twee singles uit maar die maakten blijkbaar zoveel indruk dat Andy Shauf haar meeneemt als support acht voor zijn Europese tournee (in ons land houdt die halt op 1 november in het Wilde Westen in Kortrijk en 2 november in Reflektor in Luik). Ze verzorgt ook het voorprogramma voor Marble Sounds (16 november in CC De Factorij in Zaventem en op 17 november in Deinze in het Leietheater) en voor Ão (29 november in De Roma in Antwerpen) in ons land en Nederland. We mogen dus wel zeggen dat de carrière van deze Parisienne geweldig van start gaat.

© Aure

Suddenly is nog een voorproefje uit de debuutep die op 24 november verschijnt. Aure schreef het nummer in de mooie natuur van Les Cévennes. Het roept een moment van plotse, herontdekte rust op, een landschap waar de heuvels stil en beschermend zijn, wat in contrast staat met innerlijke onrust.

Haar mooie, ingetogen gitaarspel past perfect bij Aure’s warme stem. Op het einde komt een keyboard het liedje subtiel aanvullen en inkleuren. Het is een machtig mooie en pure compositie waar je volledig van tot rust komt.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More