Home Singles AUGUSTIJN – Gin Oge Toe (Lemsso Records)

AUGUSTIJN – Gin Oge Toe (Lemsso Records)

by Nel Mertens

De titeltrack van Augustijns tweede album Gin Oge Toe (maart 2020), wordt in de kijker gezet met een single-editie. Tegen alle veronderstellingen in, is het geen nummer over chronische slapeloosheid, noch over het topdrankje dat lekker combineert met tonic, maar een pracht van een liefdeslied.

 “Nu ben ik helemaal kapot en ben ik veel te moe, want als jij hier niet bent, doe ik geen oog dicht.” En geloof ons, in het West-Vlaams door Augustijn gezongen klinkt dit nog zo mooi.

Augustijn Vermandere laat in zijn woorden zachtfluweel het gemis van zijn geliefde in bed klinken, dus trek die van jou dicht tegen je aan en laat je meedrijven op de knap aangeslagen pianotoetsen, die energie en emotie leggen in iedere zin, terwijl het ritme warmzacht bonst.

Het volledige album kan je via deze link bestellen bij Augustijns’ eigen label Lemsso Records , maar Gin Oge Toe is nu dus ook als single verkrijgbaar.

Website / Facebook / Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More