Home Singles ARNO & STEPHAN EICHER – Ils Ont Changé Ma Chanson (PIAS)

ARNO & STEPHAN EICHER – Ils Ont Changé Ma Chanson (PIAS)

by Bart Verlent

Het blijft een bijzondere gewoonte om na het overlijden van een artiest, verzamelaars of onuitgebracht materiaal op de markt te brengen. Bij Arno is dat niet anders. Of de man er zijn goedkeuring aan gaf, weten we niet, maar op 8 september verschijnt dus het album Les Duettes van onze overleden held waarop 18 duetten gebundeld staan.

© Arno

We kregen al een voorproefje van het album met de Franstalige cover van Melanie’s Look What They’ve Done To My Song, Ma. Dalida maakte er al een Franstalige versie van in 1970. Arno nam het nummer in 2000 op met de Zwitserse zanger Stephan Eicher. Het verscheen in datzelfde jaar op zijn Le Best Of. Arno zette het nummer volledig naar zijn hand en voegde er toch nog wat Engelse zinnen aan toe.

Niks nieuws onder de zon dus. De echte fan heeft dit nummer al in zijn bezit. Of deze track de perfecte smaakmaker is voor het album, daar vrezen we toch wat voor.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More