Home Belgisch ARCHIE X – Make You Stay

ARCHIE X – Make You Stay

by Ann Cnockaert

Archie X deelt met Make You Stay een rauwe, emotionele ervaring, waarin de broze klanken van indie perfect samenkomen met de diepgaande thema’s van liefde en afscheid.

Artwork door Louise Gowie

Meer dan een jaar geleden trok Charline D’hoore de aandacht tijdens haar deelname aan The Voice van Vlaanderen. Na een indrukwekkende blind audition koos ze coach Alex Callier, ze trok ook de aandacht van Tom Lodewyckx, een getalenteerde live muzikant in de band van The Voice. De gedeelde liefde en passie voor muziek leidden tot de oprichting van Archie X.

De nieuwe single Make You Stay biedt luisteraars een intieme kijk op de complexiteit van liefde en verlies. Het nummer begint met een breekbare melodie die je meeneemt naar de diepe emotionele lagen en de tumultueuze aard van een relatie. Charline’s stem weeft moeiteloos door de muzikale arrangementen, waardoor de luisteraar wordt meegesleept in de emotionele reis van het nummer.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More