Home Singles AND THEY SPOKE IN ANTHEMS – Leave (Leave, Leave)

AND THEY SPOKE IN ANTHEMS – Leave (Leave, Leave)

by Bart Verlent

Arne Leurentop speelde eerder in de bands van Pieter-Jan De Smet, Pascal Deweze, Liesa Van Der Aa, Tijs Delbeke, Hannelore Bedert en Helder Deploige. Daarnaast maakte en speelde de singer-songwriter muziek voor vele theaterstukken en dansvoorstellingen. Maar hij wou ook zijn eigen verhaal schrijven en dat doet Arne sinds 2014 onder de naam And They Spoke In Anthems. Na de albums June en Money Time mogen we volgend jaar in februari de derde langspeler Still verwachten.

© And They Spoke In Anthems

Leave (Leave, Leave) zal terug te vinden zijn op de nieuwe plaat en gaat over twijfel en keuzestress. Kies je hoog of laag? De oppervlakte of de diepte? Een schommelstoel of vuurwerk? Of in Arne zijn geval kiezen voor in Nieuw-Zeeland blijven wonen of terugkeren naar België. Keuzestress tussen southern comfort en northern speed.

Het is weer zo’n knappe, gelaagde melodieuze compositie die aanvoelt als een warm deken. Arne heeft een mooie en subtiele stem die perfect tot zijn recht komt tussen al die wondermooie laagjes die hij vakkundig in elkaar heeft geknutseld. Het is opnieuw een pareltje dat we enorm koesteren.

Op woensdag 20 december staat Arne Leurentop in Café de loge in Gent samen met Kapinga Gysel, Laure Cortese, Jan Dhaene en Alban Sarens voor de Bright Light Sessions.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More